2018. május 22., kedd

Bodza pezsgő

2018 május 22

Hozzávalók:   ahogy én készítettem

  • 5 liter forrásvíz
  • 10-12 db szép húsos bodzavirág
  • 3 evőkanál méz
  • 2 db citrom
  • 3 gramm citromsav
  • 1 evőkanál ecet

 Máshonnan.....

  • 25 nagy fejű bodzavirág
  • 5 liter víz
  • 3 citrom
  • 2,5 kg cukor
  • 3 gramm citromsav
  • 1 késhegynyi tartósítószer

  • Hozzávalók egy öt literes befőttes üvegnyi szörphöz:
  • 10-12 db szép húsos bodzavirág
  • 50 dkg kristálycukor
  • 1 db citrom
  • 3 gramm citromsav
  • 2 evőkanál ecet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése