2011. december 11., vasárnap

Pikáns, narancsos csirke


Ez a recept csirke felső cubákokból készült.
Előző nap, a cubákokat felvágtam kockára, és beletettem fokhagymából, mustárból és mézből készült pácba. Felhasználásig, néhányszor megforgattam.
Egy tűzálló tál aljába tettem vékony karikákra vágott krumplit és murkot, és megszórtam őket a következő fűszerekből készült keverékkel: só, bors, paprika, rozmaring és fahéj. Jól összekavartam, hogy a fűszerek mindenhova eljussanak, majd leöntöttem egy kevés olajjal. A tetejére jól megmosott és héjával együtt, nyolcba vágott narancsot tettem, majd az egészet beterítettem a pácból kiszedett csirkével, és irány a ler.
Nagyon finom, pikáns eledel kerekedett belőle
 







2011. április 22.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése