2011. december 10., szombat

Rakott palacsinta


Ezt a „gazdagon” rakott palacsintát a következő összetevőkből készítettem:
- palacsinta
- Húskrém: konzervhús megpirítva hagymával, és csemege kukoricával.
- saját gyártmányú „Buci” ketchup (kukoricaolajban megpirítva hagyma, fokhagyma, fűszerezve sóval, borssal, saját készítésű fűszerkeverék, méz, mustár, bazsalikom és leostyán)
- póréhagyma
- savanyú uborka

Majd következett az összerakás:
- 1 emelet: palacsinta + hús krém
- 2 emelet: paradicsommártás + póréhagyma
- 3 emelet: húskrém, Buci ketchup
- 4 emelet: savanyú uborka, Buci ketchup
- Födém: öntet tojásból és joghurtból

Jöhet a ler... 

Eszméletlenül finomra sikeredett!!!






2009. március 14

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése