Ezt a receptet én is kaptam...
A következőképpen készült el: 1 kanálnyi olajban megdinszteltem egy diónyi nagyságú hagymát. Hozzákevertem 1 kanál lisztet, 1 kávéskanál csemegepaprikát, és simára kavartam, majd feltöltöttem 1 liter vízzel, és hozzáadtam 1 kanálnyi, a teraszon termett majoránnát. Közben 3 tojássárgát kikavartam kb. 1 deci joghurttal. Miután a leves főtt kb. 6-7 percet, hozzáöntöttem a tejfölös tojást, hagytam fellobbanni, és kész.
Tálaláskor citromlével ízesítettem.
Finom, aromás leves.
Nehogy elfelejtsek idén több majoránnát ültetni...
2012 február 1
Finom lehet, és egyszerű elkészíteni is. Megnéztem a puliszkás receptjeidet is, tetszenek nagyon, látom szeretsz kisérletezni vele:)
VálaszTörlésIgen... Tényleg...
TörlésEgyrészt mert a puliszka finom, másrészt, sok kenyeret és krumplit lehet kiváltani vele mert nem hizlal