Hol volt, hol nem volt, de volt nekem egy fél cukkinim (a másik felét anyámnak adtam...), néhány szem gombám, egy krumplim (na jó, abból több is lett volna...), paszuly megmaradva a zakuszkafőzésből, és volt sok-sok jókedvem, étvágyam meg tenni akarásom.
Így hát nekifogtam, és a következő kaja született:
Felszeleteltem a cukkinit, és megpirítottam mindkét oldalát.
Kivajaztam egy tálat, és megszórtam zsemlemorzsával.
Mikor a cukkinik megsültek, hagymát dinszteltem az olajon, majd odatettem a négybe vágott gombákat párolódni. Mikor elfőtte a levét, töltöttem hozzá paradicsomlevet és fűszereztem: só, bors, leostyán, kakukkfű és bazsalikom.
Közben a tálban rétegeztem az összetevőket: cukkini, paszuly, krumpli, fűszerek.
A tetejébe a gombamártás.
Ugyanezek még egyszer.
Majd megszórtam csemegekukoricával, sajtot reszeltem rá, és leöntöttem tejföllel.
Nagyon finom lett.
2009. augusztus 29.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése