2012. május 19., szombat

Pulykacomb


Egy nagyon finom pácolási mód, a pulykacubák elkészítéséhez:

  1. 6 cikk fokhagyma- apróra vágva
  2. 1 kanál medvehagyma
  3. 1 kávéskanál majoránna
  4. 1 kávéskanál fűszerkömény
  5. 1 kávéskanál kakukkfű
  6. 2 evőkanál mustár
  7. 1/2 deci olaj
  8. 1/2 kávéskanál só - ebből soha nem teszek sokat a pácba, mert kiszívja a hús nedvességtartalmát!
  9. bors
Ezzel a maklavájsszal bekentem a cubákot, és hagytam, hogy végezze a dolgát...
Néhány óra múlva, egy hőálló tálba tettem, egy pici olajat az aljára, majd irány a ler, kb. másfél órára.
Bár én nem kóstoltam, állítólag mesés lett.



2012 május 12


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése